СВЕЖИ ИДЕИ

10 Свежи идеи за модерен хол

Да обзаведете всекидневната си модерно, не е чак толкова трудно, но вероятно ще се наложи да се разделите с някои от старите си мебели. В галерията със снимки ще ви предложим колекция от свежи идеи за модерен хол, с помощта на които ще придадете съвсем ново излъчване на жилището си, но преди това ще споделим няколко съвета за това.

  • Модерният хол е просторен, без излишни вещи и декорации. Отървете се от всичко ненужно и освободете място за спокойно преминаване. Мебелите в минималистичната дневна са леки, компактни, с ясни и прави форми и изчистен дизайн.
  • В центъра на всяка дневна е диванът, затова е особено важно той да е в крак с модата. Най-удобни са ъгловите дивани, които се вписват хармонично както в големи така и в малки стаи. Разбира се, формата и размерът на дивана, зависят от големината на помещението, разположението на останалите мебели, вратите и прозорците, както и от интериорния стил.
  • Поставянето на полилей в средата на тавана, отдавна е остаряла практика. Заложете на комбинация от различни осветителни тела – стенни, настолни, LED ленти или лунички. Ако имате възможност направете окачен таван със скрито осветление, което придава особено ефектна визия на хола.
  • През последните години, моден интериорен тренд са аксесоарите от месинг, мед, бронз. Те несъмнено ще придадат съвременно и изискано излъчване на вашата дневна.
  • Картините придават индивидуалност и характер на интериора. При избора им трябва да съобразите размера на помещението, интериорния стил, светлината, както и дизайна на мебелите и останалите аксесоари.
  • Една чудесна идея за всекидневната в модерен стил е декорирането й с огледала. Те са много полезен интериорен елемент, с помощта на който може да направите помещението оптически по-голямо и светло.
  • Модата на огромните телевизори, окачени на стената започва да отминава. Завръщат се секциите, само че днес те са модулни, малки, компактни, с отворени рафтове.

Наслаждавайте се!

Източник: grandecor.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *