Просторен тристаен апартамент с АКТ 14 – до спортната зала, 162 365 лв.

Асеновград
Продажба
104 кв.м.
3 стаи
2 спални
1 бани

Характеристики

Местоположение:
Асеновград
Регион:
Спортна зала
Вид имот:
Апартамент
Площ:
104 кв.м.
Стаи:
3
Спални:
2
Бани:
1